T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / PINARBAŞI - Kaynar Şehit Arda Şen İlkokulu

Kaynar Şehit Arda Şen İlkokulu

Telefon
05425019604
Belgegeçer
03525324022
WEB
https://kaynarsehitardasenilkokulu.meb.k12.tr
Adres
kaynar kasabası Pınarbaşı KAYSERİ
Vizyon
6-14 Yaş grubundaki öğrencilerimizi, çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkararak uluslar arası bilgi ağına ulaşabilen, teknolojiyi etkin kullanabilen, kendine güvenen, demokrasiyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen bireyler olarak yetiştirmek, Nitelikli, kaliteli bir eğitim anlayışı ile onları geleceğe hazırlamak, Yetenek ve becerilerini en üst düzeyde toplum yararına kullanabilen, bilimsel düşünen öğrenciler yetiştirmek, Çevre okullarla bilgi, deneyim ve birikimlerimizi paylaşmak, adından söz ettiren, saygınlığı olan, öncü bir okul olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçlarını gerçekleştirmek, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çalışmak, Atatürkçülüğü yaşam biçimi olarak öğrencilere kavratmak. Araştıran,sorgulayan, bilgiye ulaşma yollarını bilen, bilgilerini paylaşan, yaratıcı ekip çalışmasına önem veren bireyler yetiştirmek, Değişim ve gelişime açık, teknolojik gelişmelerden yararlanan, iletişim kurma becerisine sahip, mutlu insanlar yetiştirmek. EĞİTİM ANLAYIŞIMIZ Öğrendiklerini günlük hayatta kullanabilen, Yaratıcılığını kullanabilen, özgüvenli, Problem çözme becerilerini kazanmış, Sorumluluk duygusu gelişmiş, Ülkesinin gelişiminde aktif rol alan Milli ve manevi değerlere sahip çıkan
Başarılar
2012/2013 Eğitim Öğretim Yılında Ortaöğretim Kurumlarına Sınavla Yerleşen Öğrenci Listesi 1.Seher YILDIZ Müşerref-Hasan Eser Ticaret Meslek Lisesi.(Adalet Alanı) 2.İsa ŞAHİN Bünyan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi.(Bilişim Teknolojileri Alanı) 3.Setenay BAK Dedeman İmam Hatip Lisesi. 4.Cansu NİŞANYERİ Melikgazi Necdet Taş Anadolu Lisesi. 5.Sevim KORKUT Argıncık Anadolu Sağlık Meslek Lisesi. 6.Sercan NAVRUZCAN Behice Yazgan Kız Anadolu Lisesi. 7.Nurcan NAVRUZCAN Sümer Anadolu Lisesi. 8.Derya BOSTAN Sümer Anadolu Lisesi. 9.İrem Nur ATAKUL Cemal Bozkurt Anadolu Lisesi. 10.Bahar ORTAÇ Dayı Karacabey Anadolu Lisesi. 11.Vedat SAYAR Seyyid Burhanettin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi. 12.Dimaze SAPANCI Fevzi ÇAKMAK Anadolu Lisesi. 13.Hayri Berkay SELÇUK Hakkı Altop Anadolu Lisesi. 14.Ömer Faruk KAYNAR Develi İmam Hatip Lisesi. 15.Bülent TAŞPINAR Seyyid Burhanettin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi. 16.Burak TEBER Hakkı Altop Anadolu Lisesi. 17.Nalan YILMAZ Müşerref-Hasan Eser Ticaret Meslek Lisesi.(Adalet Alanı) 18.Yasin VAROL Pınarbaşı İMKB Anadolu Lisesi. Ayrıca 5.Sınıf Öğrencilerinden Sudenur ÇETİN PYBS kazanmıştır.
Öğretmen :6
Öğrenci :47
Derslik :6
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :250
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:50-14:10
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Karayolu
Servis Bilgisi
Şahsi araçlar ile gidiş geliş yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Kaynar Kasabası PINARBAŞI / KAYSERİ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine 116 KM İlçe Merkezine 26 KM
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır